Skip to main content

Maling af trappeopgange

Trappeopgange er ofte det første, beboere og gæster ser. Derfor er det vigtigt, at de altid ser pæne og velholdte ud. Hos Malermester Lakner er vi specialister i at male trappeopgange, så de fremstår friske og indbydende. Dertil benytter vi særlige malingsprodukter, der er designet til at modstå den daglige trafik og brug, som trappeopgange ofte udsættes for.

Vores team arbejder effektivt og med respekt for ejendommens daglige rutiner, hvilket sikrer en problemfri og effektiv gennemførelse af malerprojektet. Uanset om det drejer sig om en historisk ejendom eller en moderne bygning, tilpasser vi vores arbejde til at opfylde de unikke krav og stilelementer i hver enkelt trappeopgang.

Hos Malermester Lakner går kvalitet, æstetik og professionalisme hånd i hånd. Kontakt os for at diskutere dine behov og få et skræddersyet tilbud på maling af din trappeopgang.

70 25 57 55mail@lakner.dk
Maling af trappeopgang

Hvorfor vælge Malermester Lakner?

Til aftalt tid

Hos Malermester Lakner er overholdelse af aftalte tidsfrister en kerneværdi; vi leverer altid til tiden, så du kan planlægge med sikkerhed.

Gennemsigtige priser

Vi tilbyder faste, gennemsigtige priser uden skjulte omkostninger, så du kan føle dig tryg i din økonomiske planlægning.

Godt håndværk

Vores håndværk er af højeste kvalitet, hvor omhyggelighed og fokus på detaljen sikrer et resultat, der både holder og er æstetisk tiltalende.

Kundeudtalelser

Her kan du høre og læse et udpluk af de anmeldelser, vi har fået gennem tiden.

Malermester Lakner har udført en facaderenovering af vores ejendom med både kalkning og linoliemaling af vinduer, som er blevet rigtig smuk. Vi er meget tilfredse med resultatet. Desuden har samarbejdet fungeret godt og med stor lydhørhed for vore mange ønsker om flere farveprøver. Vi kan varmt anbefale Lakner.

Lene PedersenFormand

Mit samarbejde med Malermester Lakner startede i 2018. Siden har vi sammen løst en række projekter af forskellig karakter og omfang. Mine forventninger om en solid faglighed og en altid professionel tilgang til den enkelte opgave, lever Malermester Lakner altid fuldt op til. Der er styr på de vigtige parametre – økonomi / tid / bemanding. Ovenstående har medvirket til succesfulde forløb og løsninger af vores fælles projekter og stor tilfredshed hos både bygherrer og mig som rådgiver. En stor anbefaling herfra

Henrik AbrahamsenArkitekt & bygherrerådgiver

Det er en fornøjelse at samarbejde med Malermester Lakner som altid overholder sine aftaler og gør et suverænt stykke arbejde. Og så har de yderst professionelle og servicemindede håndværkere

Karem AfallahMurermester

Malermester lakner bruger vi på vores projekter i forbindelse med flytte lejligheder, råderets køkkener, renovering af lejligheder og villaer vi er super glade for samarbejdet de overholder altid deres aftaler, deres kvalitet er i top, der er fleksible, de er gode til at rydde op og dækker ordentligt af og så er prisen også perfekt😊

Lasse SolheimProjektchef

Øvrige malerservices

Hos Malermester Lakner tilbyder vi også en række andre specialiserede malerservices, som bl.a. dækker over omhyggelig maling af flyttelejligheder, professionel facaderenovering og detaljeret vinduesrenovering.

Facaderenovering

Facaderenovering er en central del af vores ekspertise hos Malermester Lakner. En veludført facaderenovering kan dramatisk forbedre et bygnings udseende – samtidig med at det beskytter mod vejr og vind.

Flyttelejligheder

Hos Malermester Lakner er maling af flyttelejligheder mere end bare et penselstrøg; det er en transformation til et indbydende og attraktivt hjem. Vi arbejder effektivt og præcist, så hver lejlighed er klar til indflytning inden for den aftalte tidsramme.

Vinduesrenovering

Vinduesrenovering er en essentiel del af bygningsvedligeholdelse, og hos Malermester Lakner tager vi denne opgave seriøst. Velplejede vinduer forbedrer ikke kun en bygnings udseende, men spiller også en vigtig rolle i energieffektivitet og indeklima.

Vi servicerer Storkøbenhavn

Hos Malermester Lakner dækker vi hele Storkøbenhavn med vores brede vifte af professionelle malerservices. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt, som vi udfærdiger inden for 24 timer, så du hurtigt kan få overblik over dit projekt.

70 25 57 55mail@lakner.dk
Maling af flyttelejlighed